Anmälan

Liksom förra året behöver man bara anmäla sig i förväg om man vill ha lunch. Det gör man genom att registrera ett konto på den här sajten och i registreringsformuläret ange hur många luncher man vill beställa. Valet kan ändras i efterhand under Mitt konto fram till den 9 maj. Lunch kostar 100 kr per kuvert och betalas kontant vid inskrivningen.

Om du inte vill ha lunch är det bara att dyka upp den 13:e maj. Men det är ändå en god idé att registrera ett konto. Då kan du delta i diskussionsforumet och få uppdateringar och hemliga erbjudanden via epost.

Vid deltagande i själva frihetsfesten uppmuntras gästerna att på plats donera en personlig gåva till arrangören. Lämpligt belopp för detta ändamål är 300 kr, kontant i riksbankssedlar eller motsvarande värde i guld eller silver. Den som vill donera kryptovaluta bör först kontakta admin@freedomfest.se för att få kontouppgifter.

Efter Freedomfest blir det som vanligt Efterfest. Den genomförs medelst gemensam utgång till lämplig restaurang på promenadavstånd. Ingen föranmälan.